21 Nisan 2011 Perşembe

Hey sen ! Yardımına ihtiyacım var..

 *Başlık yazıdan uzun oldu ama neyse..


       En eski takipçilerimiz bilir ( yani ben ve ) taa en başından beri templerle sıradışı bir çatışma halindeyiz. O hani her boku sorun yapan sevgililer var ya onlar gibi davranıyoruz templere, özellikle ben hiçbişeyi beğenmeme uzmanı olarak çok uğraştırıyorum dostumu çünkü blogun teknik özellikleriyle hiç alakadar değilim. Neyse uzatmayayım sonuç olarak bu tempinde biraz fazla siyah olduğunu düşündük, iç karartıcı göz yorucu gibi geldi. Bu yüzden yardımınıza ihtiyacım var beğendiğiniz uygun bulduğunuz templeri ya da en azından temp bulabileceğimiz linkleri tavsiye ederseniz mutlu edersiniz bizi. En iyi tavsiyeye ödül olarak adresine annemim yaptığı kahve ve tramisu gönderip blog üzerinden Bülent Ortaçgil şarkılarıyla serenat yapacağız. Bitti mi bitmedi, üstüne üstlük bu çok rağbet gören dolup taşan yorumdan geçilmeyen blogumuzda kendilerini ismi yazıları ve blog adresiyle teşhir edip ününe ün katacağız..  Hadi ya insaniyet namına..

5 yorum:

  1. Siyah zemin özellikle fotoğraf blogları için iyi bir tercih fakat siyah zemin üzerinde beyaz yazı sahiden göz yoruyor. Tam tersi bir seçim daha iyi olur diye düşünüyorum.

    Tiramisu sen nelere kadirsin :) http://btemplates.com/ Bu siteden konu , renk ve sütun sayısına göre seçim yapabilirsiniz.

    Her şeyi sorun yapan aşklara dair : Sanırım acı çekmek için aşk istiyor çoğumuz...

    YanıtlaSil
  2. temp konusunda tembel hayvan'ı bıktırmamızı es geçmişsin ama:)

    @dalgaizleri,yorumun için teşekkürler,bu siteyi baya bir kurcalamıştık ilk zamanlarda.şimdi yine bakınsak fena olmicak.tiramisu konusunda yazıyı yazan arkadaş yardım olcaktır sanırım:)

    YanıtlaSil
  3. ohom evet eski -ise yaramasalar da :p- emeklerim icin kahve ve tiramisumu rica ediyim?
    xibalba, sen biliyosun adresi; bekliyorum gencler. :p

    YanıtlaSil
  4. tembel hayvan ,senin emeğin tiramisu ve kahveyle ölçülemez sen bu blogun onursal başkanısın:P he @nepenthe'yi 20 yıldır falan tanıyorum tiramusuyla kandırdı beni de yazmam için bilesiniz:D

    YanıtlaSil
  5. yaaa ben o yazıya 5. yorum yapan şanslı talihli diye eklemeyi unutmuşum tiramisu ve kahve ödülü için..

    Dalgaizleri, gerçekten beyaz yazı olabilir itici olan, o linki bi daha kurcalasak hiç fena olmayacak, teşekkürler dikkate aldığın için :) Tiramisu konusunuda bi ara konuşup çözüme ulaştıracağız artık :)

    Tembel hayvan, ya olur mu işe yaramasalarda falan sen bizim bloga yazı yazma sebebimizsin tek daimi okuyucumuz olarak :)) Emeklerinin karşılığını Xibalba verir diye düşündüğüm için ben şeyetmedim o benden daha düşüncelidir. Tiramisu ve benzeri bütün zımbırtılar sana feda olsun..

    son olarak Xibalba insan ilk başta uyarır yazıyı yayınladıktan sonra mı der es geçtin diye, hem ben tiramisu fln derken sana güvendim o engin yemek bilgine inandım, o sorun çözümlemedeki üstün yeteneklerine kandım.. Ayrıca seni kandırma şeklim çaydır çay :))

    YanıtlaSil