9 Mayıs 2011 Pazartesi

Danışıklı Dövüş

Arkadaş ben bu blog işinden bişey anlamadım.Tamam pek geçmişim yok hatta geçmişimiz yok bu blog olaylarında ama.Bu süre zarfında,fırsat buldukça,blogları inceliyorum,beğendiklerimi takip ediyorum,düzenli okumaya çalışıyorum ama dikkatimi çeken şu oldu ki,herkes birbirinin ilkokul arkadaşı falan sanırım.Nasıl bir komünite çözebilmiş değilim.Çünkü hangi bloga girsem,tanıdık yüzler birbilerini takip ediyor,birbirlerine yorum yapıyor,birbirleriyle konuşuyor.Kendimi ''Truman Show'da hissetmemi sağlayan bu ürkütücü olaylar silsilesi uykularımı kaçırmaya yetiyor. Hani denizi olan bir şehirde olsam, kayığıma binip stüdyodan kaçarak ''Truman show''u sonlandırma planları kurguluyorum uyumadan önce.Şimdiden belirtmeliyim ki yakında ''Uykusuz''da yazmaya başlarım,dostum Nepenthe'de edebiyat dergilerinden birinde yazmaya başlar,para verip okumak zorunda kalırsınız, üzülürsünüz.He o kadarı olmasa da valla Wordpress'e taşır adresi de vermeyiz.Biz de sizin ilkokul arkadaşınız olmak istiyoruz.

*Bu yazının bazı yerlerine gönül isterdi ki gülücük işaretleri falan koyayım ama sevmiyorum yazı da bu tarz şeyleri,bana şey geliyor,komedi dizisinde espri  yapıldığında verilen kahkaha efekti gibi.Siz yine de gülümseyin bazı yerlerinde..
.

4 yorum:

  1. kendimi nerden ilistirsem bu yaziya bilemedim. :D
    bloga yazmaya basladigimda tanidigim kimse yoktu bu alemde(huh!), daha sonra tanisikligim oldu bikac kisiyle gerek blog uzerinden gerek sanala aktararak gerekse gercek hayatta. gercek hayatta arkadasim olup da blogumu takip eden sayisi bir elin iki parmagini gecmez heralde. :p
    blogum demisim hep, eski blogum. -_-

    YanıtlaSil
  2. merhaba bloga başlama nedenim seni buralarda görmek ne güzel:D
    isterdim ki sana blog başlangıç hikayemi yazayım,ama sen benden daha iyi biliyorsun bunları:)Blogun geçmişini anlatamasam da geleceğini anlatabilirim umarım..

    Blogunun eski blogun olmasını geçici olarak görüyorum.Hani senin yazı tarzındaki en güzel yan;karşında oturmuş seni dinliyomuş hissi vermesiydi:)Uyuyakalmadan önce söylencek son söz;yakında tekrar seni dinlemek dileğiyle. o_O

    YanıtlaSil
  3. haklı yanları olabilir düşüncelerinin, ama inan benim bloğa başlamam sadece bir arkadaşım aracılığı ile oldu ,onun dışında tümü burada blogdaş olarak tanıdım..bende senin gibi düşündüm ..sonra o kadar sıcak yorumlar geldiki inan tanıyormuş gibi sıcacıktı..ben buradaki dostlukların çıkara dayalı olmadığını düşünenlerdenim..ha arada reklam çabası olanlarda yok değil tabii..:))

    YanıtlaSil
  4. ben bloga başlama sebebini düşündümde beni aldı 20 lik dişe götürdü.hayat garip rastlantılarla dolu.neyse duygusala bağlamayayım konudan sapmayayım..
    derdini anlatabilen aklı başında insanlar blog yazarları.hepsinden öte iç dünyalarını daha iyi görebiliyosun insanların.sadece dikkatimi çeken çok saçma bloglara gereğinden fazla değer verilip ilgi görmesi (kesinlikle kendi blogumuzla alakalı değil bu yazıda tiye almıştım).çok kaliteli bloglara denk geldim kıyıda köşede kalmış kimsenin pek uğramadığı.en çokta onları okumaktan keyif alıyorum açıkçası.belki de onların öyle kalmasının sebebi pek uğrayan olmaması.neyse konuyu fazlasıyla saptırdım:)

    YanıtlaSil