23 Şubat 2011 Çarşamba

Soru

    Son zamanlarda her sabah yaptığım gibi bu sabahta bi daha içmeyeceğime dair küfür kafir ve yemin ederek uyandım. Çok dandik bi vaktin tam ortasından geçiyorum, insanlara anlam verememek çağımızın yeni hastalığı tabi ama bi sorum olacak eğer bu yazıyı okuyan bi kız varsa..   


   
    " Son zamanlarda engellenemez şekilde seni düşünüyorum" ne demek ? Daha doğrusu bir kız bundan ne anlar ? Tehlikeli bi cümle sanırım çünkü sonucunda muhattabım bana umut vermemek için benimle görüşmek istemiyormuş ama bu bi senin için ölüyorum cümlesi değilki bana göre. İşte ondan soruyorum ben mi yanlış anlattım derdimi ? Bu kadar kolay mı yani iki gün sizi düşündü diye aşık mı zannediyorsunuz siz karşınızdakini yoksa ben yine yeniden psikolojik bi vakayla mı karşı karşıyayım ? Çok soru oldu okuyan kıza sabırlar diliyorum.

    Ben aşktan emekli kerem değilim, anlamam hatta nası olur ne olur. Düşünmemde aynı zamanda nolacağını, bana hep vitamini kabuğunda gibi gelir çok kurcalarsan keyfi kaçacakmış gibi. Bunu bi denklem değilde ağızdan yalnışıkla kaçmış sempatik bi kelime zannediyorum ama hala sap olduğuma göre yalnış düşünüyorum demekki, ya da benim gibi düşünen parmak kaldırsın...

3 yorum:

  1. 'Son zamanlarda engellenemez şekilde seni düşünüyorum' demek, sana karşı bişeyler hissetmeye başlayabilirim yahut hissediyorum demektir; aşktan bahsetmiyorum, o daha karmaşık bi konu.
    Ortalama bi kız bundan 'ayy bana aşık' diye çıkarım yapabilir, yapmamak lazım tabi; ortalama üstü bi kız ise 'hoşlanıyor' diye düşünür illa ki sanıyorum.
    O cümleyi söylerken yanlış anlaşılmışsan zaten o kızı biraz da yanlış tanımışsın demektir, yoksa ne tepki vereceğini bilirdin az çok.
    Psikolojik vaka deme kıza, genel görüş budur kızlarda, tek onda değil yani acayiplik :D
    Aşk karmaşık dedim ama öyle de değil, nedir ne değildir, bilemiyorum ama kızların da öyle çok aşk meşk istediğini sanma, bakma romantik filmlere özenmelerine. Ya da of bilmiyorum pek yardımcı olamicam ben bu konuda, bi kız olarak, kızlarla ilişkiyi kesmiş bi kız olarak söyleyebileceğim tek şey; işin zor.
    (:

    YanıtlaSil
  2. o zaman o çıkarıma ortalama bi erkekte " bu kızların zeka ortalaması çok düşük la " diye bi çıkarım yapar sonra al başına belayı :D yok kızların deli gibi aşk aradığını düşünmüyorum zatende umut vermeme tribi nedir ya sanki bu cümleden önce kız kapımda yatıyodu umut veriyodu bana :)neyse bu yorum uzar gider kısaca şöyle söyleyeyim teşekkür ederim cevabın için ayrıca o kız hala gözümde psikolojik vaka :)

    YanıtlaSil
  3. Şimdi şöyle bi durumla da karşılaşılabiliyor, var öyle manyaklar; hoşlanmadığını söylediğin halde 'yalan söylüyorsun, sen de hoşlanıyorsun!' tribine giren erkekler(based on a true story). :D Kız da yaşamış olabilir böyle bişey ve savunma mekanizması bu şekilde çalışıyodur belki de.
    Takıntı yapan erkeklerden biri olduğunu düşünüp 'al başın belayı' dememek için de demiş olabilir. Neyse öyle bişeyler. :D
    Rica ederim ayrıca. (:

    YanıtlaSil