25 Ocak 2011 Salı

Olasılıksız etkiler

    Parmaklarımın arasında bi madeni para, etraf sessiz. Masanın üzerinde kağıt kalem yazmak için değil tabiiki , her zaman olduğu gibi kalem çevimek için kağıtta iş olsun diye. Yazı mı tura mı diye sordum kendime, bu sefer tura, hatta nedendir bilmem ben hep tura derim. He birde kitap var masada "olasılıksız".



    Okuduğum kitapları yaşamayı seven bi psikopatım ben. Bilirsiniz işte o an arsız bi aşık, azılı bi suçlu, masum ama hayatın sillesini yemiş bahtsız biri ya da kılıcını çekip 10 kişinin üstüne saldıran bi kahraman olurum.Tek şanssızlığım o ara olasılıksız kitabını okumam oldu. Her neyse yazı mı tura mı ? Tura tabiiki soruya bak. Madeni parayı fırlattım, fiyyuv fiyyuv ( madeni paranın havada takla atma efekti) ve tura. Tekrar dene, tura, tekrar, tura, (gözler büyür ) tekrar, yazı. Hasssktr lan sonuçta para bu bilsen nolcak daha büyük şeyleri bilmem lazım benim.
   
    Arkadaşlarla akşam sefasındayız. Çaylarımızı yudumlarken son arkadaşımızda kapıda göründü. Tabi beynim rahat durur mu ? Arkadaşım bize doğru yaklaşıyor -( döngü ) masaya oturdu selamlaşmak için elini uzattı önündeki çaya çarptı çay üzerine döküldü arkadaşım geriye doğru fırladı ( 1. ihtimal ) masaya çarptı diğer çaylar yanımdaki arkadaşımın üstüne döküldü arkadaşım kendini geriye attı sandalyeyle beraber düştü kafasını yere çarptı hastaneye koşturduk ( 2. ihtimal ) selamlaşmak için elini uzatan arkadaşım çay üzerine dökülünce yerinden fırladı o panikle ayakları birbirine dolandı düştü kafası karpuz gibi patladı ( 3. ihtimal ) çaylar döküldü o panikle biz arkadaki masaya çarptık arka masadaki çaylarda döküldü. Ortalık birbirine girince cafedeki müşteriler, garsonlar, cafenin sahibi temiz bi dayak attılar bize - . Sonuçta arkadaşım geldi selamlaştık geyiğin dibine vurduk sonra evlere dağıldık. Kendime kızdım illa birinin kafasının patlaması mı lazım niye kötü düşünüyorum diye. Tamam kabul başarısızım.

    Veda partisi ama birazdan ben ruhumla vedalaşacağım. Tamam ilk başta güzeldi taaki yanımdaki arkadaşım cuppa cuppa müzik eşliğinde eller havaya yapana kadar. Karşımdada iki tane tip vardı ki al üstüne baloncuk çiz içini doldur karikatür kahramanı diye işe alsınlar. Zaten yavaş yavaş alkolün insanları ne pis yaptığını görmeye başlamıştım. Bişey yapmalı ( etrafı kes efekti ). Bi dakika ya bu kim ? E daha bi iki bardak bişey içtim ama bu kız bildiğin güzel, hem belli canı sıkılıyo onunda işte. Şimdiye kadar hep böylece oturdun kalk işte diyen iç sesime uydum. Kalkıp kızın yanına sakin adımlarla yürümeye başladım - ( döngü ) yürürken hafif öksürüp en karizmatik sesimi takındım kızın omzuna dokundum ( 1. ihtimal ) en sempatik gülümsememi yapıştırdım yüzüme kıza " merhaba " dedim kızda cok sıcak bi gülümsemeyle cevap verdi ayak üstü biraz muhabbetten sonra dışarı sigara içmeye çıktık güzel bi arkadaşlığın başlangıcı bu ( 2. ihtimal ) karizmatik ! duruşumla nasılsın diye sordum kız boş gözlerle bakarken " çok kalabalık değil mi burası istersen daha sakin bi yerde birbirimizi yakından tanıyalım" dedim, doğal olarak rezillik çıktı tokatı yedim yerime dönmeden hızla kaçtım ( 3. ihtimal ) doğal halimle kızın yanına gittim " canın sıkılıyo galiba" diye sordum sonuna daha benimde canım sıkılıyo gel sigara içelim kafamızı dinlemiş oluruz hem diye ekleyemeden kız " birazdan kalkıcam zaten" dedi. Bende peki diyip geri döndüm -. Bi saniye bu sonuncu ihtimal değil her ne kadar dönerken kendime çimdik atsamda gerçek bu. Kızın kalkması biraz muhabbet etmemiz için sorun değildi onu geçtim ben niye peki diyip yerime döndüm hiç bi fikrim yok. Sonuç olarak iç ses kurbanıydım ve bir kez daha onun konuşan ağzına... Tekrar başarısızdım. O gün anladım ki yeni bi kitap okumalıyım, bu sefer polisiye olsun..

2 yorum:

  1. O zaman zar adamı hiç okumamalısın .d

    YanıtlaSil
  2. Bu çok tahrik edici bi cümle ama :)) Polisiye okuyup geçen gün apartmanın önündeki kedilere su dökenin kim olduğunu çözmeye çalısıcaktım taaki sen bu cümleyi kurana kadar

    YanıtlaSil