22 Şubat 2012 Çarşamba

Çıkmaz Sokak

Bir anda o çıkmaz sokağa nasıl geldiğimi bilmiyorum.Bildiğim tek şey,hayatta kalmak için karşımda duran eli bıçaklı psikopattan kaçarak uzaklaşmam gerektiğiydi.Ben var gücümle koşarken o da insanüstü güçle koşup beni yakalayıp öldürme peşindeydi.Yaşadığımız evin apartmanına girip demir kapıyı kapattığımda az farkla dışarıda kalmıştı ama peşimi bırakmaya niyeti yoktu gözlerindeki öfkeye bakılırsa.Asansöre binince ;7.kata asansörle çıkıp merdivenlerden 5.kattaki evimize geçme fikri geldi.Belki bu şekilde atlatabilirdim onu.Eve girdim ve yere oturup kapıya yaslandım sessizce.Fakat bu canavar benden daha zekiydi.Asansörle 7.kata çıktı ve kapıları tek tek çalmaya başladı.Anlaşılan o ki ,hangi kapı açılmazsa benim o evde olmamı bekliyordu.Ve bu şekilde katları inerek bizim kapıya kadar geldi.Kapıyı birkaç kez yumrukladıktan sonra,benim o evde olduğumu anladı ve kapıyı kırma girişimlerine başladı.Bu kez öfkelenme sırası bendeydi.Kapıyı açtım aniden.Beni; karşısına geçmiş gözlerinin içine bakarken görünce afalladı,hareket edemedi.Öfkemin de etkisiyle tüm gücümle suratına bir yumruk salladım ve elindeki bıçağı düşürüp yere kapaklandı.Üstüne çıkıp öldüresiye dövdüm.Benden zeki olabilirdi.Ama tarihte zekanın, gücü alt ettiği görülmemiştir.Rüyalarda da öyle...Seviyorum seni Lüsid rüya.

8 yorum:

  1. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  2. bir önceki rüya daha bi heyecanlıydı ne yalan söyliyeyim:)
    sherlock izliyorum bu ara. rüyalarına daha da aksiyon katmak istiyorsan tavsiye ederim. bir de daha senden başka lusid rüyalı kimseler hep bana okudukları kitaptan çok sahne çaldıklarını etkilendiklerini söylemişlerdi. sen en son huzursuzluğun kitabını okuyordun hala ona devam ediyor ve bu tadda rüyalar görüyorsan lusid rüya kitap ilişkisini bozan ilk sensin diyebilirim:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O rüya daha güzeldi haklısın:) Aslında bunu yazmamın nedeni;bilinçaltımın kendisiyle ne alıp veremediği var onu belirtmekti.Yani nerde görülmüş rüyalarda yapay zekanın geliştiği,resmen acı çekiyorum:)
      Huzursuzluğun kitabını okuyorum ama rüyalarıma bişeyler katmak için materyale ihtiyacım olmuyor açıkçası.Hatta nasıl kurtulsamın peşindeyim,bazı sabahlar yorgun uyanıyorum rüya görmekten:D Sherlock filmini de dizisini de izlemedim hiç,önyargımı kıramıyorum ona karşı.Dediğin gibiyse izlememem daha iyiymiş:)

      Sil
  3. Seni çok iyi anlıyorum. O kadar çok buna benzer rüya görüyorum ki.yalnız ben canavarımla yüzleşmemek için kendimi uyandırıyorum.keşke bi çaresi olsa..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çaresi var aslında,Lüsid rüya ile kontrol altına alınabiliyormuş.Şöyle ki:

      Rüyasında vahşi bir hayvan tarafından kovalanan kişi, rüyasında bilinçli hale geçer (lüsid rüya hali) ve imajinasyonunu denetlemesi sayesinde rüyanın kalan kısmında bu kez kendisi o vahşi hayvanı kovalayabilir.

      Sil
  4. hımmm peki bu sadece vahşi hayvanlar için mi gerçerli ? vahşi insanlar görünce de kovalayabilir miyiz?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. benim yaptığım gibi vahşi insanın üstüne çıkıp öldüresiye dövebiliyosun mesela,kontrol sende ne yapmak istersen onu yaparsın:)

      Sil